Εσπερίδα στην Κριτσά Λασιθίου για τις απειλές του Διαδικτύου και την επίδραση τους στην οικογένεια

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα με θέμα «Οι απειλές του Διαδικτύου και η επιδραση τους στην οικογένεια» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.Την πολιτιστική εκδήλωση διοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα «ΛΑΤΩ» στη Κριτσά Λασιθίου, η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) μαζί με το Κέντρο πρόληψης, διάγνωσης θεραπείας, εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κι ενηλίκων Ε.Σ.Τ.Ι.Α., το Κέντρο ξένων γλωσσών Ζαχαριάς Γεωργίας και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου της Κριτσάς.

Σχετικές εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο Κώστας Φραγκάκης, πρόεδρος  της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Σταυρούλα Δελημπαλταδάκη, ψυχολόγος-παιδαγωγός της Ε.Σ.Τ.Ι.Α.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς που θέλησαν να ενημερωθούν για το θέμα αλλά και πολλά παιδιά.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων, οι γονείς που βρέθηκαν στην αίθουσα μαζί με τα παιδιά τους, με τη βοήθεια της Μαρίας Μασσάρου, νηπιαγωγού-θεατροπαιδαγωγού του κέντρου Ε.Σ.Τ.Ι.Α. και της Γεωργίας Ζαχαριά από το Κέντρο ξένων γλωσσών Ζαχαριά, διασκέδασαν με  διαδραστικά παιχνίδια, με σκοπό να δείξουν στα παιδιά ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι διασκέδασης και ψυχαγωγίας πέρα από τις ηλεκτρονικές οθόνες.

 

 

Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

 

O Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου                               Ο Γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. Λασιθίου

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΕσπερίδα στην Κριτσά Λασιθίου για τις απειλές του Διαδικτύου και την επίδραση τους στην οικογένεια