Εσπερίδα με θέμα “Διαδίκτυο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας ”

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου συνδιοργάνωσε και πραγματοποίησε μα απόλυτη επιτυχία  με την Ε.Σ.Τ.Ι.Α., τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Καλού χωριού και τον σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ εσπερίδα με θέμα “ Διαδίκτυο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας ” το Σάββατο 4 Μαΐου  και ώρα 17.30 στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου στο Καλό Χωριό.

Εισηγήσεις στην Εσπερίδα πραγματοποίησαν ο Φραγκάκης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου Δ.Ε.Α. και η Δελημπαλταδάκη Σταυρούλα – Ψυχολόγος – Παιδαγωγός Ε.Σ.Τ.Ι.Α.

Η Εσπερίδα εστίασε στο φαινόμενο της σύγχρονης εγκληματικότητας που διαδραματίζεται μέσω του διαδικτύου, καθώς και σε μεθόδους προκειμένου οι γονείς να μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι πολίτες και οι γονείς του Καλού χωριού οι οποίοι συμμετείχαν με ερωτήσεις και απορίες, εκφράζοντας καθ’ αυτό τον τρόπο τις ανησυχίες τους για τα παιδιά τους σχετικά με την αλόγιστη χρήση του διαδικτύου.

Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στους συν διοργανωτές της εσπερίδας για την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση .

 

 

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΕσπερίδα με θέμα “Διαδίκτυο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας ”