Μένουμε σπίτι – γινόμαστε παρέα – το περνάμε μαζί

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου (Ι.Ρ.Α.) και το Κέντρο Ανάπτυξης για το Παιδί και τον Ενήλικα Ε.Σ.Τ.Ι.Α., ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της δύσκολης αυτής περιόδου, οργάνωσε και λειτουργεί διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης, συμβουλευτικής και ψυχαγωγίας. ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε όλους.

Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω της δωρεάν εφαρμογής ZOOM, που μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό και στο τάμπλετ (android & ios), αλλά και στον υπολογιστή σας (https://zoom.us/join).

Μαζί σας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10.00 – 11.00 και Παρασκευή 20.00 – 21.00. Την ομάδα υποστήριξης πλαισιώνουν θεραπεύτριες (ψυχολόγος, διαιτολόγος, λογοθεραπεύτριες),εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, καλλιτέχνες κι εμψυχωτές. Επίσης, μαζί θα ανταλλάζουμε ιδέες απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, θα ψυχαγωγούμαστε, θα μοιραζόμαστε στοιχεία της παράδοσής μας και θα γνωριστούμε καλύτερα. Μένουμε σπίτι – γινόμαστε παρέα – το περνάμε μαζί

Σας περιμένουμε από την Δευτέρα 30 του Μάρτη!! Για να συνδεθείτε μαζί μας:

α) κατεβάζουμε την δωρεάν εφαρμογή “zoom”. β) εισερχόμαστε στην εφαρμογή και πατάμε join a meeting. Στο πεδίο Meeting id πληκτρολογούμε τον αριθμό 9567956180 στο πεδίο join with personal link name, πληκτρολογούμε το ονοματεπώνυμό μας στα ελληνικά και πατάμε join.

Για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές πατάμε τον σύνδεσμο https://zoom.us/join , πατάμε join και τρέχουμε το πρόγραμμα που θα κατέβει στον Η/Υ μας.

για Η/Υ πατήστε εδώ

Και…….Συνδεθήκατε!!

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                 Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΜένουμε σπίτι – γινόμαστε παρέα – το περνάμε μαζί

Related Posts

Take a look at these posts