Εκπαιδεύσεις Ginborn

IBZ Gimborn Castle

Το  κέντρο  πληροφοριών και εκπαίδευσης, Gimborn  Castle  (IBZ) είναι διεθνής  οργανισμός  και παρέχει την  δυνατότητα  για μια μετά δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Απευθύνεται  ειδικά για  Αστυνομικούς,  μέλη προσωπικού  στη δημόσια διοίκηση  και το δικαστικό  σύστημα, για όλο τον κόσμο.  Οι ικανότητες μας  είναι  ο   προγραμματισμός, η οργάνωση, και η εκτέλεση  των σεμιναρίων, των διασκέψεων  και των γιορτών  όλων των ειδών.

Αν επισκεφτείτε το  Gimborn,   θα δείτε  έναν άλλο  κόσμο. Η σύγχρονη επέμβαση που έχει γίνει,  δεν επηρεάζει το  μακρινό  ιστορικό  σύνολο  που περιλαμβάνει   μια  εκκλησία,  ένα  κάστρο,  ένα  παλαιό σχολείο και  μερικές περισσότερες εγκαταστάσεις από τον 18ου και 19ου αιώνα.

Η ένωση “Informations – und Bildungszentrum Schloss Gimborn”  ιδρύθηκε  το 1969,  και   υποστηρίζεται από 560 μέλη   σε περισσότερες από 30 χώρες. Η ίδρυση του IBZ  είχε υποστηριχθεί  έντονα από τον  κλάδο της  Δ.Ε.Α.  του North Rhine  και το  τμήμα της Δ.Ε.Α. των  Κάτω Χωρών.  Από το 2010 το IBZ  κρατά  ένα certifcate ως ίδρυμα   μεταδευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης  σύμφωνα με τα EN ISO 9001:2008 πρότυπα  DIN.

.Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ , (1) και (2)

Για τα σεμινάρια του 2020 πατήστε εδω

 

Το όλο κόστος εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια, είναι μεταξύ 300-350 Ευρώ το άτομο και καλύπτουν διατροφή και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Το Ελληνικό Τμήμα δήλωσε συμμετοχή στα πιο πάνω σεμινάρια και θα καλύψει τα έξοδα συμμετοχής των  μελών για κάθε σεμινάριο. Τα αεροπορικά έξοδα θα επιβαρύνουν τους υποψηφίους.

Μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα πιο πάνω σεμινάρια να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκη Κωνσταντίνο.

Αιτήσεις που θα ληφθούν εκπρόθεσμα ή δηλώσεις που θα σταλούν απ’ ευθείας
στο Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Γερμανία δεν θα ληφθούν υπόψη. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή που θα ορίσει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο Γραφείο ΙΡΑ στον Άγιο Νικόλαος – Ερ. Σταυρού 47 ή στα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.

Κώστας ΦραγκάκηςΕκπαιδεύσεις Ginborn