Διεξαγωγή 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στο Νομό Λασιθίου

by Κώστας Φραγκάκης No comments

     Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου ανακοινώνει στα μέλη της ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος  που πραγματοποιήθηκε  της  05/7/2017 συζητήθηκε η πρόταση της Τοπικής Διοίκησης  Λασιθίου για την πραγματοποίηση του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου  στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

     Μετά από την  αξιολόγηση των προσφορών που απέστειλε  η Τοπική μας Διοίκηση καθώς και την αναλυτική παρουσίαση του Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης κατά τις εργασίες του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017 στο Βραχάτι Κορινθίας, αποφασίστηκε   το επόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 9 έως Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

    Τόσο η διαμονή όσο και οι εργασίες του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο  “MIRABELLO BEACH & VILLAGE”.(για να δείτε το ξενοδοχείο πατήστε στο όνομα)

    Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου έχουν αρχίσει ήδη από την ανακοίνωση της εν λόγω απόφασης να εργάζονται πυρετωδώς  προκειμένου να εξασφαλίσουν την άψογη φιλοξενία στα μέλη της Δ.Ε.Α. που θα επισκεφθούν τον όμορφο νομό Λασιθίου.

Κώστας ΦραγκάκηςΔιεξαγωγή 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου στο Νομό Λασιθίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>