Εφαρμογή για το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ι.Ρ.Α. στο Λασίθι

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομιών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου δημιούργησε μια εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα προκειμένου οι συμμετέχοντες στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα διεξαχθεί από 09-13 Μαίου 2018 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου να έχουν πιο άμεσα όλες τις πληροφορίες του συνεδρίου μαζί τους.

Για τους Χρήστες κινητών Android αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή από το “Play Store” αναζητώντας το ως “ipalasithi” ή πατώντας στο παραπάνω εικονίδιο

.

Για τους χρήστες iphone αρκεί να ακολουθήσουν την διαδικασία που θα περιγράψουμε παρακάτω.

α) Αντιγράφουν το σύνδεσμο https://www.pwastore.com/pwa/86b83b5ddd85 και το ανοίγουν με το “Safari”

β) Ακολουθούν τις παρακάτω εικόνες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, θα είναι στη διάθεση σας προκειμένου να βοηθήσουν επικουρικά το Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α. για την πραγματοποίηση ενός ακόμα επιτυχημένου Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Μόλις αντιγράψουμε τον παραπάνω σύνδεσμο στο safari και πατήσουμε “go” θα μας εμφανιστεί η εικόνα και θα επιλέξουμε εγκατάσταση.

Στη συνέχεια ακολουθούμε τα βήματα που μας περιγράφονται προκειμένου να εγκατασταθεί η εφαρμογή.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα δούμε το εικονίδιο στην επιφάνεια του κινητού μας και μολις το πατησουμε θα ζητηθεί να εγκαταστήσουμε το PWA BROWSER απο το App Store. Μολις ολοκληρωθεί και αυτή η εγκατάσταση ειμαστε ετοιμοι να απολαυσουμε την εφαρμογή στο κινητο μας.

Κώστας ΦραγκάκηςΕφαρμογή για το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ι.Ρ.Α. στο Λασίθι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>