Προσφορές για τα μέλη της Ι.Ρ.Α. ανα τον κόσμο

by Κώστας Φραγκάκης No comments

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης 3 ημέρες (εκτός από ενοικιάσεις στις περιοχές
Χανίων και Σητείας, όπου η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης είναι οι 7 ημέρες). Οι ημέρες
ενοικίασης από 4 μέχρι 7 υπολογίζονται σαν τιμή 3 ημερών + ανάλογες έξτρα ημέρες, οι
ημέρες ενοικίασης από 7 και πάνω σαν τιμή 7 ημερών + ανάλογες έξτρα ημέρες.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
AIR CONDITIONED
Group A: Toyota Aygo, Peugeot 108, or Similar (4 Θέσεις)
Group B: Fiat Panda, Kia Picanto, or Similar (4 Θέσεις)
Group C: Toyota Yaris, Renault Clio, Peugeot 208, or Similar (5 Θέσεις)
Group C1: Hyundai I20 Diesel, Kia Rio Diesel, or Similar (5 Θέσεις)
Group D: Skoda Roomster, Nissan Note, or Similar (5 Θέσεις)
FAMILY CAR (με WiFi, όριο 500MB/ημέρα)
Group E: Dacia Lodgy A/C, Mazda 5S A/C, Renault Megane Grandtour A/C
Automatic, or Similar (5 Θέσεις)
SUV (με WiFi, όριο 500MB/ημέρα)
Group G: Nissan XTrail A/C 4X4, or Similar (5 Θέσεις)
AUTOMATIC (με WiFi, όριο 500MB/ημέρα)
Group K1: Skoda Yeti A/C, Peugeot 508 A/C, or Similar (5 Θέσεις)
CABRIO
Group L: Fiat 500C A/C, Citroen C1 Airscape A/C, or Similar (4 Θέσεις)
Group L1: VW EOS Cabriolet A/C, or Similar (4 Θέσεις)
MINIBUSSES (με WiFi, όριο 500MB/ημέρα)
Group H: Fiat Doblo A/C, or Similar (7 Θέσεις)
Group H1: Renault Grand Scenic Automatic A/C, or Similar (7 Θέσεις)
Group H2: Fiat Scudo A/C, Peugeot Traveller A/C, or Similar (9 Θέσεις)
3. ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
• Ελεύθερα Χιλιόμετρα.
• Ασφάλεια Απαλλαγής Ευθύνης (C.D.W.) • Ασφάλεια Προς Τρίτους (TPI). Μέχρι 1.000.000 € για φυσικά πρόσωπα και μέχρι 1.000.000 € για υλικές ζημιές.
• Πλήρης Απαλλαγή Ευθύνης (FDW). Σας ενημερώνουμε ότι η ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ζημιές από αμέλεια ή κακή χρήση του αυτοκινήτου, ζημιές στο κάτω μέρος και τους τροχούς σε περίπτωση επικίνδυνης και οδήγησης εκτός δρόμου, ζημιές που προκαλούνται από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υπό την επήρεια φαρμάκων ή/και ναρκωτικών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για την αποκατάσταση των ζημιών.
• Προσωπική Ασφάλεια Ατυχήματος (PAI), που καλύπτει έξοδα νοσηλείας του οδηγού και των επιβαινόντων, μέχρι του ποσού των 484.226,00 €.
• Ασφάλεια Κλοπής Αυτοκινήτου (TPI). Σας ενημερώνουμε ότι η ασφάλεια δεν καλύπτει προσωπικά αντικείμενα, ή κλοπή του αυτοκινήτου λόγω αμέλειας (πχ. αν ξεχάσετε τα κλειδιά στην μίζα).
• ΦΠΑ 24%.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: • Επιπλέον Οδηγό/Οδηγούς: Διατίθεται με έξτρα χρέωση 3,00 €/ημέρα. • GPS: Διατίθεται με έξτρα χρέωση 5,00 €/ημέρα.
• Wifi: Σε κάποια Γκρουπ αυτοκινήτων το Wifi συμπεριλαμβάνεται στις τιμές (Δείτε τις κατηγορίες αυτοκινήτων). Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων διατίθεται με έξτρα χρέωση 6,00 €/ημέρα (όριο 500MB/ημέρα)
• Καύσιμο.
• Παιδικά Καθίσματα: διατίθενται δωρεάν..
• Κόστος Καθαρισμού: Για αυτοκίνητα που επιστρέφονται σε εξαιρετικά βρώμικη κατάσταση εσωτερικά ή/και εξωτερικά, θα χρεώνεται στον ενοικιαστή Κόστος Καθαρισμού 50,00 €.
4. ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ:
Ο Ενοικιαστής/Οδηγός και οι Επιπλέον Οδηγοί πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους για τα Γκρουπ A, B, C και 25ο έτος για όλα τα άλλα Γκρουπ. Οι οδηγοί πρέπει να έχουν ισχύουσα Άδεια Οδήγησης τουλάχιστον για ένα χρόνο. Διεθνής Άδεια Οδήγησης είναι απαραίτητη για όλους τους οδηγούς που δεν έχουν δίπλωμα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εγγύηση με Πιστωτική Κάρτα (ανάγλυφη) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Πρόστιμα και διοικητικές παραβάσεις από παραβιάσεις του ΚΟΚ κατά την διάρκεια της ενοικίασης βαρύνουν εξολοκλήρου τον ενοικιαστή.
5. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
Χωρίς χρέωση για παράδοση ή/και παραλαβή στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο Λιμάνι Ηρακλείου, και σε ξενοδοχεία στην περιοχή Ηρακλείου. Παράδοση ή/και Παραλαβή σε περιοχή Αγίου Νικολάου, Ρεθύμνου χρεώνεται με 30,00 € ανά διαδρομή. Παράδοση ή/και Παραλαβή σε περιοχή των Χανίων, Σητείας χρεώνεται με 50,00 € ανά διαδρομή. Παράδοση ή/και Παραλαβή εκτός των ωρών λειτουργίας του γραφείου (22:00-07:00) χρεώνεται με 30,00 €.
6. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ
• Όλες οι κρατήσεις πρέπει να απευθύνονται και να επικυρώνονται από το Best Hellenic. Οι κρατήσεις γίνονται με Κατηγορία Αυτοκινήτου και όχι με Μοντέλο Αυτοκινήτου.
• Προκαταβολή ίση με το 30% του συνόλου της ενοικίασης είναι απαραίτητη με την επικύρωση για να ισχύει η κράτηση. Η διαφορά του ποσού τακτοποιείται με την παράδοση του αυτοκινήτου στον ενοικιαστή.
• Ακυρωτικά Τέλη: Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερες από 7 ημέρες στην χαμηλή περίοδο και 14 ημέρες στην μέση και την υψηλή περίοδο, ή σε μη άφιξη του ενοικιαστή, η προκαταβολή λαμβάνει θέση Ακυρωτικών Τελών και δεν επιστρέφεται.

Κώστας ΦραγκάκηςΠροσφορές για τα μέλη της Ι.Ρ.Α. ανα τον κόσμο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>