7η Φιλική Συνάντηση των Τ.Δ. Κρήτης

by Κώστας Φραγκάκης No comments

 Την Κυριακή 01/04/2018 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 7η Φιλική Συνάντηση των Τ.Δ.Κρήτης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στα γραφεία μας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου (Ερυθρού Σταυρού 47), η οποία είναι προπομπός του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α. που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον Ν. Λασιθίου και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο από 09 έως και 13 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο ‘’Mirabello Beach and Village’’ .

      Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι α) ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α β) ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, γ) ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ρεθύμνου κ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ Αδάμ, δ) ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Χανίων κ. ΠΕΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ε) ο Αναπληρωτής γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Στυλιανός,ως εκπρόσωπος της Τ.Δ. Ηρακλείου,  στ) η Γενική Γραμματέας της Τ.Δ. Λασιθίου κ. ΖΕΡΒΑΚΗ Μαρία – Σπυριδούλα, ζ) ο Βοηθός Γεν. Γραμματέα της Τ.Δ. Λασιθίου κ. ΚΟΝΤΟΠΑΥΛΑΚΟΣ Δημήτριος και η) ο Βοηθός Ταμία της Τ.Δ. Λασιθίου κ. ΚΡΥΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους α) ο Δ/ντης της Δ.Α. Λασιθίου Αστυνομικός Υποδ/ντής κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ ο οποίος χαιρέτισε τους εκπροσώπους και δήλωσε την στήριξή του για την διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α. αλλά και β) η Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ Δέσπω εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. ΖΕΡΒΟ Αντώνιο η οποία μας δήλωσε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου το οποίο συμβάλει στην προβολή του τόπου και κυρίως το κομμάτι του Συνεδριακού τουρισμού.    

      Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  σειρά ζητημάτων και κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν κοινές δράσεις μεταξύ των Τοπικών Διοικήσεων Κρήτης που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών.

     Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών της φιλικής συνάντησης ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Κων/νος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Τοπικών Διοικήσεων για την οργάνωση και το πρόγραμμα του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Δ.Ε.Α. που θα διεξαχθεί από 09 έως και 13 Μαΐου 2018 στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ‘’Mirabello Beach and Village’’.

      Ακολούθως ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Χανίων κ. ΠΕΡΑΚΗΣ Ιωάννης ενημέρωσε τους εκπροσώπους για την μετασκευή του Πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων σε ξενώνα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για την φιλοξενία των συναδέλφων.

      Ακόμα συζητήθηκε από τους εκπροσώπους η εξέταση υλοποίησης  Έκθεσης Εικαστικών δημιουργίας συναδέλφων ετησίως ή κάθε δύο χρόνια η οποία θα διοργανώνεται κάθε φορά στην πόλη όπου θα πραγματοποιείται η Φιλική Συνάντηση Τ. Δ. Κρήτης.

      Στα θέματα ημερήσιας διάταξης συμπεριελήφθη και η διοργάνωση του επόμενου τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Κρήτης που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση κάποιου ιδρύματος παιδιών με ειδικές ανάγκες, έπειτα από επιλογή των Τ.Δ. Κρήτης.

      Τέλος έπειτα από πρωτοβουλία της Τ.Δ. Χανίων συμφώνησαν οι εκπρόσωποι προκειμένου στηρίξουν την πραγματοποίηση 2ήμερης εκδρομής στην ακριτική Νήσο Γαύδο μέσα στο έτος 2018.

      Η φιλική συνάντηση συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου θα λάβει χώρα το Πανελλήνιο Συνέδριο.

      Μετά το πέρας των εργασιών της Φιλικής Συνάντησης o Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. Λασιθίου ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους για την παρουσία τους και ακολούθως γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Α. – Τ.Δ. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος     Φραγκάκης Κωνσταντίνος

Η Γεν. Γραμματέας Ζερβάκη Μαρία – Σπυριδούλα

Κώστας Φραγκάκης7η Φιλική Συνάντηση των Τ.Δ. Κρήτης