Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΙΡΑ Λασιθίου

by Κώστας Φραγκάκης No comments
Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης  Λασιθίου συνεδρίασε σήμερα (13/02/2019) και αποφάσισε μετά από πρόταση του Προέδρου, ομόφωνα,  να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, το ανώτατο όργανο αυτής, την Τρίτη 19/02/2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Λασιθίου (υπόγειο Α.Τ. Αγίου Νικολάου) (εφόσον υπάρχει απαρτία), σύμφωνα με το άρθρο 41 του Καταστατικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
– α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα καθώς και εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, (άρθρο 33)
– β) Έγκριση εκθέσεως πεπραγμένων του Δ.Σ.
– γ) Έγκριση ταμειακού Απολογισμού και ισολογισμού και της εκθέσεως της Ε.Ε. αυτών.
– δ) Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και δαπανών κατά το έτος κατά το οποίο συνέρχεται η συνέρχεται η συνέλευση.
– ε) Εκλογή Δ.Σ. με  κάλπη σε  Υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου την Παρασκευή 01/03/2019 (πρόταση)
– στ) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/02/2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Λασιθίου (υπόγειο Α.Τ. Αγίου Νικολάου) με την ίδια ημερήσια διάταξη.
Σύμφωνα με το άρθρο 34 του καταστατικού τα μέλη που θέλουν να δώσουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν ως μέλη του Δ.Σ. ή της Ε.Ε. πρέπει να το δηλώσουν γραπτώς στο Δ.Σ. (Πρόεδρο Φραγκάκη Κώστα ή Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Κοντοπαυλάκο Δημήτριο ) πέντε (05) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, ήτοι μέχρι την Κυριακή 24/02/2019 και ώρα 23:59 (καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή μετά το πέρας την προαναφερόμενης ημερομηνίας).
Την 26/02/2019 και ώρα 17.30 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να ελέγξει τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας των ενδιαφερομένων και να καταρτίσει τον κατάλογο των εκλόγιμων υποψηφίων που θα εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση και εφόσον φέρει την σφραγίδα της Ένωσης, είναι ομοιόμορφα δακτυλογραφημένος σε λευκό χαρτί αποτελεί ψηφοδέλτιο το οποίο είναι ενιαίο για όλους τους υποψηφίους.
Εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. – ΤΔ Λασιθίου θα διεξαχθούν παρουσία δικαστικού αντιπρόσωπου την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019
ήτοι :
στον Άγιο Νικόλαο από ώρες 09.00-14.30 (Τμ. Τουρ. Αστυνομίας Αγ. Νικολ.)
στην Ιεράπετρα 09.00-12.30 (Γραμματεία Α.Τ. Ιεράπετρας)
στη Σητεία 09.00-12.30 (Γραμματεία (Α.Τ. Σητείας).
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. – Τ.Δ. Λασιθίου
Ο Πρόεδρος                          Ο Αν. Γεν. Γραμματέας
Φραγκάκης Κώστας           Κοντοπαυλάκος Δημήτριος
Αίτηση υποψηφίου

Αίτηση υποψηφίου

Κώστας ΦραγκάκηςΕκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΙΡΑ Λασιθίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>