Εκδρομή στο “CretAquarium” στις Γούρνες Ηρακλείου της Τ.Δ. Λασιθίου.

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων των μελών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών –  Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου διοργανώνει εκδρομή στο  “CretAquarium στις Γούρνες Ηρακλείου την Κυριακή   14 Απριλίου 2019.

 

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο και θα ξεκινήσει έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου (Περιοχή Σταυρός Άγιος Νικόλαος). Ώρα αναχώρησης 09.30 (περιορισμένος αριθμός συμμετέχοντων).

 

Συμμετοχή : Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 11 Απριλίου 2019 δηλώνοντας τον αριθμό ατόμων – μελών της οικογένειας σας που θα συμμετάσχουν.

Μετά την επίσκεψη στο “Θαλασσόκοσμο” θα ακολουθήσει γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα “Κρήτες” με δυνατότητα επιλογής σε νηστίσιμο ή μη νηστίσιμο menu.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο και ηλικία. Για ενήλικες τιμή 16 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο και δείπνο), για παιδιά από 05 έως 14 ετών τιμή 11 ευρώ (περιλαμβάνει εισιτήριο και παιδικό μενού) και για παιδιά έως 5 ετών δωρεάν (αν επιθυμείτε να φάει στη ταβέρνα το δηλώνετε και η τιμή διαμορφώνεται στα 5 ευρώ). Κατά την δήλωση συμμετοχής θα δηλώσετε αν επιθυμείτε νηστίσιμο ή μη νηστίσιμο menu (πληροφορίες σχετικά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. το συντομότερο δυνατόν.

 

 

 

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                        Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΕκδρομή στο “CretAquarium” στις Γούρνες Ηρακλείου της Τ.Δ. Λασιθίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>