Πολιτιστική εκδήλωση “ 10ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου ”

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Στο πλαίσιο του 10ου Παιδικού φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου σε συνεργασία με την Ε.Σ.Τ.Ι.Α. και την Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. κα Μακρυδάκη Ειρήνη, παρουσίασαν το “Αστέρι της Φιλίας”. Το γνωστό παραμύθι μεταφέρθηκε στην σκηνή του φεστιβάλ ως θεατρικό παιχνίδι με αφήγηση από την κά Μασάρου Μαρία και την κυρία Μαυροφόρου Μαίρη. Ιδιαίτερο σημείο στην παράσταση διαδραμάτισε η μουσική μεταφορά του παραμυθιού από την κα Χαρά Τυμπακιανάκη και την κα Μαίρη Μαυροφόρου υπό την μουσική του Δημήτρη Γρηγοράκη.

Το παραμύθι που μιλάει για την διαφορετικότητα και την ανάγκη της πραγματικής και ανιδιοτελής φιλίας καθήλωσε όλους όσους το παρακολούθησαν κερδίζοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου που το παρακολούθησαν καθώς και χαμόγελα χαράς και ευτυχίας των μικρών μας φίλων που συμμετείχαν.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών -Τοπική Διοίκηση Λασιθίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΕΣΤΙΑ και την υπέροχη ομάδα τους, καθώς και στα μέλη της Τοπικής Διοίκησης που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε θερμά και την κα Ειρήνη Μακρυδάκη η οποία βοήθησε ενεργά στην μεταφορά του παραμυθιού στην σκηνή καθώς και για την τιμή που μας έκανε να συμμετάσχει.

 

 

 

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

     Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                    Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΠολιτιστική εκδήλωση “ 10ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>