Εθιμοτυπική συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α. – ΤΔ Λασιθίου με τον Δήμαρχο Οροπεδίου κ. Στεφανάκη Ιωάννη

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019 στο Δημαρχείο Οροπεδίου Λασιθίου συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με τον Δήμαρχο του Οροπεδίου Λασιθίου Στεφανάκη Ιωάννη.

Τα μέλη της Τοπικής Διοίκηση Λασιθίου συνεχάρησαν τον κύριο Στεφανάκη για την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Οροπεδίου και του ευχήθηκαν ολόψυχα την συνέχιση του τόσου αξιόλογου έργου του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Οροπεδίου τα ποια και θα διανέμει ο Δήμος. Μια δράση που εντάσσεται στη 2η  εβδομάδα δράσης της Ι.Ρ.Α.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κύριος Φραγκάκης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τον Δήμαρχο οροπεδίου για την επίσκεψη περί των 200 Αστυνομικών από το Ισραήλ τον προσεχή Σεπτέμβριο καθώς και για την πρόθεση να επισκεφθούν τον Δήμο Οροπεδίου και το Δικταίο Άντρο.

Ο κύριος Στεφανάκης εξέφρασε την χαρά του και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια μας να προάγουμε την Κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες μας.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι στο προσεχή μέλλον ολοκληρώνεται το γήπεδο του Δήμου και συζητήθηκε η πραγματοποίηση ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ την ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με ομάδα του Οροπεδίου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δέσμευση μεταξύ των συμμετεχόντων για επανάληψη όμοιων συναντήσεων προσκειμένου σχεδιαστούν κοινές δράσεις με αποδέκτες του πολίτες του Δήμου Οροπεδίου και τα μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

 

 

 

O Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου                             Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                    Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΕθιμοτυπική συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α. – ΤΔ Λασιθίου με τον Δήμαρχο Οροπεδίου κ. Στεφανάκη Ιωάννη