Παίζουμε μπάλα για καλό σκοπό Vol.3

by Κώστας Φραγκάκης No comments

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σητείας, ο Σύλλογος προστασίας των Ζώων “Αλληλεγγύη” και ο Δημοτικός οργανισμός κοινωνικοπολιτιστικής ανάπτυξης Σητείας “ΔΟΚΑΣ”, συνδιοργάνωσαν το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Σητείας ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της “Ι.Ρ.Α. Λασιθίου” και “Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σητείας”.

 

Ο Ποδοσφαιρικός αγώνας ο οποίος έληξε με σκορ 6-4 υπέρ της ομάδας των παλαίμαχων έγινε στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των διοργανωτών προκειμένου στηριχθούν οι δράσεις του Συλλόγου προστασίας των Ζώων “Αλληλεγγύη ” για τα αδέσποτα ζώα της πόλης της Σητείας.

 

Το σημαντικότερο γκολ ήταν αυτό της επίτευξης του σκοπού για τον οποίο έγινε ο αγώνας και η ικανοποιητική παρουσία των φιλάθλων που επικρότησαν έτσι μια ακόμα κίνηση υπέρ των αδέσποτων ζώων, αυτός ήταν ο φιλανθρωπικός σκοπός :Η στήριξη των δράσεων του Συλλόγου Προστασίας Ζώων “Αλληλεγγύη ” για τα αδέσποτα ζώα της Σητείας. Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου Κωνσταντίνος Φραγκάκης απένειμε αναμνηστικά της ένωσης στον εκπρόσωπο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σητείας, καθώς είναι η δεύτερη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό στη πόλη της Σητείας και στην εκπρόσωπο του συλλόγου προστασίας ζώων κα Κουνελάκη Δέσποινα, με την ευχή να επιτευχθεί σύντομα ο στόχος τους και να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος την φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπανουδάκης Σταύρος.

 

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θέλει να εκφράσει για άλλη μια φορά τα θερμά της συγχαρητήρια σε αθλητές και στους πολίτες του νομού Λασιθίου για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις δράσεις της Ένωσης μας, στην ομάδα ΕΔΕΑΚ Σητείας στους διαιτητές που συνετέλεσαν στην διεξαγωγή του αγώνα! Καθώς και στη σχολή πολεμικών τεχνών “Ving Tsun Kung Fu” του Άκη Κουνελάκη για την χορηγία των εμφανίσεων την ομάδας μας.

 

 

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ. Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος             Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΠαίζουμε μπάλα για καλό σκοπό Vol.3

Related Posts

Take a look at these posts