Βράβευση μελών της Τ.Δ. Λασιθίου

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων μας, η Δ.Ε.Α. – Τ.Δ. Λασιθίου κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ. Λασιθίου και σύμφωνα με το άρθρο 11 του Εσωτερικού Κανονισμού της Δ.Ε.Α., βραβεύτηκαν τα μέλη μας κύριος Πρινιωτάκης Γεώργιος και κύριος Κρυονόπουλος Ιωάννης για την χρόνια προσφορά τους στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Ο κύριος Κρυονόπουλος Ιωάννης ο οποίος και είναι εκλεγμένος από το 1995 στα Διοικητικά Συμβούλια της Τ.Δ. Λασιθίου, μέχρι και σήμερα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του όπου του ζητηθεί. Ο κύριος Πρινιωτάκης Γεώργιος έχει διατελέσει πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου και μέλος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια προσφέροντας και αυτός με την σειρά του.
Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Τ.Δ. Ηρακλείου κύριος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Τ. της Δ.Ε.Α. κύριος ΠΑΠΑΣ Βασίλειος οι οποίοι και μετέφεραν του χαιρετισμό του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κυρίου ΒΑΛΑΤΣΟΥ Βλάσση και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου κύριος ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος.
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον εκλεκτό συνάδελφο και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής που αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με τις ευχές μας να επιστρέψει κοντά μας γερός το συντομότερο δυνατόν.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος      Καζαμίας Ιωάννης

Κώστας ΦραγκάκηςΒράβευση μελών της Τ.Δ. Λασιθίου

Related Posts

Take a look at these posts