Μπροστά στους κινδύνους του διαδικτύου, δύναμή μας η ενημέρωση!

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Οι Αστυνομικοί του Νομού Λασιθίου όπως και όλοι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας που εργάζονται και ζουν. Δεν σταματάνε να προάγουν τον εθελοντισμό τους και να βοηθάνε όλους όσους έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο, μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με αφορμή την πρόσκληση που δεχθήκαμε ως Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, λάβαμε μέρος στην εσπερίδα με θέμα Ασφάλεια στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023 για τους γονείς των παιδιών της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Οι γονείς παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τις εισηγήσεις του προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κύριου Φραγκάκη Κωνσταντίνου ο οποίος με την ευκαιρία της εσπερίδας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το έργο και τις δράσεις της Τ.Δ. Λασιθίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως εισηγητής ο κοινωνικός λειτουργός του σχολείου κύριος Δημήτριος Γιαννίτσας ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους γονείς για πολύ χρήσιμα πράγματα σχετικά με το διαδίκτυο και την χρήση των οθονών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κυρία Σπυροπούλου Κατερίνα η οποία από τη πρώτη στιγμή μας βοήθησε καταλυτικά για την επιτυχής ολοκλήρωση της εν λόγω εσπερίδας.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                         Καζαμίας Ιωάννης

Κώστας ΦραγκάκηςΜπροστά στους κινδύνους του διαδικτύου, δύναμή μας η ενημέρωση!

Related Posts

Take a look at these posts