Οι Αστυνομικοί του Λασιθίου απελευθερώνουν άγρια πτηνά και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Οι Αστυνομικοί του Νομού Λασιθίου, όπως και όλοι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας που εργάζονται και ζουν. Δεν σταματάνε να προάγουν τον εθελοντισμό τους και να βοηθάνε όλους όσους έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο.
Το παράδειγμα αυτό ακολούθησαν Αστυνομικοί του νομού Λασιθίου και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Άγριας Ζωής (3 Μαρτίου 2023) , οι οποίοι και αξιοποίησαν το ρεπό τους και μετέβηκαν σε ορεινή περιοχή της Σητείας προκειμένου από κοινού με τον κυνηγετικό σύλλογο Σητείας απελευθερώσουν πέρδικες προκειμένου ενισχυθεί η άγρια πανίδα του τόπου μας.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό των συναδέλφων μας και τους παρείχε ότι βοήθεια ζητήθηκε. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ευαισθητοποίηση και την δράση τους αυτή και να προτρέψουμε όλους τους συναδέλφους και όλους τους συμπολίτες μας να συμβάλουν με κάθε τρόπο στη προστασία του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα να συγχαρούμε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σητείας και τον πρόεδρο κύριο ΛΙΛΙΜΠΑΚΗ Εμμανουήλ, τον Θηροφύλακα κύριο ΔΡΟΣΟΦΟΡΙΔΗ Εμμανουήλ καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που εκπροσωπήθηκαν από τον κύριο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Εμμανουήλ και την κυρία ΨΑΡΑΚΗ Μαρίζα. Την Τοπική Διοίκηση Νομού Λασιθίου εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κύριος ΤΣΙΡΑΟΓΛΟΥ Παναγιώτης.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος             Καζαμίας Ιωάννης

 

 

Κώστας ΦραγκάκηςΟι Αστυνομικοί του Λασιθίου απελευθερώνουν άγρια πτηνά και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Related Posts

Take a look at these posts