Εκπτωση στα μέλη της ΤΔ Λασιθίου με την εταιρεία “ΜΙΝΟΑΝ LINES”

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Η εταιρεία MINOAN LINES κατόπιν σχετικού αιτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου για το έτος 2023 προσφέρει στα μέλη μας πανελλαδικά και τα μέλη των οικογενειών τους (εφόσον ταξιδεύουν μαζί με τα μέλη μας) έκπτωση 25% (εκτός των περιόδων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και μηνών Ιουλίου – Αυγούστου)  σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός από LUX) που θα διακινηθούν στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης για τη μεταφορά των Ι.Χ. και των μελών των οικογενειών σύζυγοι &. παιδιά) εφ’ όσον ταξιδεύουν με τον δικαιούχο της έκπτωσης.

Μετά την συμπλήρωση των καταστάσεων που προηγήθηκε μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.Για τα νέα μέλη καθώς και τα μέλη που δεν συμπλήρωσαν την προαναφερθήσα κατάσταση,θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα κύριο Μπέγα Αχιλλέα σε περιπτωση που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην κατάσταση.

Κατεβάστε το έγγραφο ΕΔΩ

Κώστας ΦραγκάκηςΕκπτωση στα μέλη της ΤΔ Λασιθίου με την εταιρεία “ΜΙΝΟΑΝ LINES”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>