Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στη Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εν όψη των εορτών

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Στο πλαίσιο των δράσεων της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, κα­τόπιν αποφάσεως του Δ.Σ., επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και προσέφερε βιβλία, και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται κατά διαστήματα των Χριστουγέννων.

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή μας στην παιδιατρική κλινική είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την παιδίατρο κυρία Πλατή Πελαγία και να της εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το έργο που επιτελούν, αναφέροντας ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης στους χώρους φιλοξενίας των νοσηλευόμενων παιδιών του Νομού μας.

Η Δράση μας αυτή, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις “Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη” και την Περιφέρεια Κρήτης που μας προσέφεραν τα βιβλία που δώσαμε στα παιδιά και στη κλινική χάρισε στιγμές χαράς και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε μας δράση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                             Καζαμίας Ιωάννης

Κώστας ΦραγκάκηςΠροσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στη Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εν όψη των εορτών

Related Posts

Take a look at these posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>