Τι είναι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Βίντεο)

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Είσαι αστυνομικός, εν ενεργεία ή εν αποστρατεία δεν παύεις να είσαι αστυνομικός από την ημέρα που θα ενταχθείς στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι και την ημέρα που θα πεθάνεις.

Φαντάσου…. να μπορείς να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο και να έχεις κάποιο  δίπλα σου που να σε βοηθάει σε ότι κι αν χρειαστείς όπως θα έκανε κάποιος φίλος σου στη χώρα μας.

Φαντάσου…… να μπορείς να  εκπαιδευτείς στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένα αστυνομικά θέματα από τους καλύτερους του κόσμου με ελάχιστα έξοδα.

Αυτά και ακόμα περισσότερα σου παρέχει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών….

Τί είναι η Ι.Ρ.Α. ; Η μεγαλύτερη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών  με περισσότερα από 400.000 μέλη σε 66 χώρες του κόσμου, η μοναδική παγκόσμια ένωση χωρίς διακρίσεις βαθμό  γλώσσας φυλής , θρησκείας, χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις. Όπως ακριβώς την οραματίσθηκε ο ιδρυτής της το 1950, Αρχιφύλακας Arthur Troop.

Ας δούμε ένα σύντομο βίντεο που επιμελήθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκηση Λασιθίου Φραγκάκης Κωνσταντίνος και ο Γενικός γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων Παργινός Χρήστος που σκοπό έχει την προώθηση της ιδέας της Ι.Ρ.Α. στους νέους αστυνομικούς και σε όλη την κοινωνία.

Κώστας ΦραγκάκηςΤι είναι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Βίντεο)

Related Posts

Take a look at these posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>