ΤΔ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας με βραβεύσεις από τη Τοπική Διοίκηση Λασιθίου.

by Κώστας Φραγκάκης No comments
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στη παραδοσιακή ταβέρνα “Το Πέτρινο” έκοψε την πίτα της η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Νομού Λασιθίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι α) ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας κύριος Μανόλης Φραγκούλης καθώς και ο κύριος Νικόλαος Τζουμάκας πρόεδρος Διοικητικών Συμβουλίων του Δήμου Ιεράπετρας. β) Ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου κύριος Παναγιωτάκης Γεώργιος εκπροσωπώντας την Δ.Α. Λασιθίου, γ) ο Διοικητής του Α.Τ. Ιεράπετρας κύριος Γερογιάννης Ραφαήλ και δ) ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου κύριος Βαμβασάκης Μιχάλης. Την Εκδήλωση χαιρέτησαν οι Βουλευτές Λασιθίου κύριος Πλακιωτάκης Γιάννης και η κυρία Σπυριδάκη Κατερίνα καθώς και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εταιρίες “BIOΑRΟMA Crete” και “ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ Ν. & Κ. ΟΕ” για την χορηγική τους προσφορά στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που έγινε το 2023 στην Αθήνα προάγοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων τους σε όλο τον κόσμο. Τα βραβεία παρέλαβαν ο κύριος Μανούσος Πεδιαδίτης και η κυρία Πιταροκοίλη Πόππη αντίστοιχα οι οποίοι και αφού ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε, τόνισαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό την Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, η οποία και έχει ξεχωρίσει για τις ποιότητα και την ποσότητα των δράσεων της.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του Νικόλα Μηναδάκη. Ο Νικόλας ο οποίος είναι ανήλικος γιος του Εμμανουήλ Μηναδάκη, μέλος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, κατάφερε να βραβευτεί σε παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα “ο Αστυνομικός στον Τόπο του” και μάλιστα να κατακτήσει την πρώτη θέση. Το χαρισματικό αυτό παιδί έχει επιμεληθεί και την κάρτα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου τα Χριστούγεννα του 2023 αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια για ακόμα ένα μοναδικό έργο του.
Τόσο ο πρόεδρος κύριος Φραγκάκης Κώστας όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου αλλά και ευχαρίστησαν τα μέλη που είναι πάντα κοντά στην ένωση μας.
Την όμορφη εκδήλωση εμπλούτισε με όμορφες κρητικές νότες και μαντινάδες ο Ντίνος Γαλετάκης και το συγκρότημα του τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις όμορφες στιγμές μου μας χάρισαν.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνση της ταβέρνας “Το Πέτρινο” στο κεντρί Ιεράπετρας για τα πολύ γευστικά φαγητά αλλά και για την άμεση εξυπηρέτηση.
Για το ΔΣ της ΔΕΑ – ΤΔ Λασιθίου
Ο Πρόεδρος
Φραγκάκης Κωστας
Ο Γενικός Γραμματέας
Καζαμίας Ιωάννης
Κώστας ΦραγκάκηςΤΔ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας με βραβεύσεις από τη Τοπική Διοίκηση Λασιθίου.

Related Posts

Take a look at these posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>