Απελευθέρωση σπάνιου πτηνού της άγριας φύσης

by Συντάκτης Τοπικής Διοίκησης No comments

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Νομού Λασιθίου σε συνεργασία με τον κύριο Μαράκη Νικόλαο αναγνωρισμένο συνεργάτη του μουσείου φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024  το απόγευμα στην εκβολή του ποταμού Παντέλη (γέφυρα) στη Σητεία, την απελευθέρωση μετά από θεραπεία ενός σπάνιου Ερωδιού “Πορφυροτσικνια Ardea Purpurea”

Η απελευθέρωση μετά από περίθαλψη του Πορφυροτσικνιά, Ardea purpurea ήταν μια μοναδική ευκαιρία που δώθηκε κυρίως στα μικρά παιδιά αλλά και στους ενήλικες που παρευρέθησαν, να δούν από κοντά  αυτό το σπανιο πτηνό  να πετάει ελεύθερα.

Γιορτάζοντας καθ αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια ημέρα της γής με τον καλύτερο τρόπο. Περιθάλπτοντας και ελευθερώνοντας εκ νεου ενα υπέροχο ξεχωριστό πτηνό.

Από την τοπική Διοίκηση Λασιθίου η οποία και συμετείχε στην προαναφερόμενη δράση, παρευρέθηκε ο Ά Αντιπρόεδρος κύριος ΤΣΙΡΑΟΓΛΟΥ Παναγιώτης και ο κύριος ΦΛΩΡΟΣ Γεώργιος. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν για το καλό του τόπου μας.

Για το Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Ο Πρόεδρος Φραγκάκης Κων/νος

Ο Γεν. Γραμματέας ΚΑΖΑΜΙΑΣ Ιωάννης

Συντάκτης Τοπικής ΔιοίκησηςΑπελευθέρωση σπάνιου πτηνού της άγριας φύσης

Related Posts

Take a look at these posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>