Μοίρασαν λαμπάδες σε διερχόμενους οδηγούς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

by Κώστας Φραγκάκης No comments
Στο πλαίσιο κοινωνικής δράσης και ενίσχυσης του πνεύματος αλληλεγγύης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) διοργάνωσαν συμβολική δράση μοιρασμού λαμπάδων σε διερχόμενους οδηγούς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
Η πρωτοβουλία έλαβε χώρα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του νομού Λασιθίου, με στόχο την προώθηση της ασφάλειας και της πνευματικής ενίσχυσης των πολιτών.
Ο Κωνσταντίνος Φραγκάκης, Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου δήλωσε πως με αυτές τις πρωτοβουλίες, επιδιώκουν να θυμίσουν ότι η ασφάλεια και η ανθρώπινη επαφή είναι οι βασικοί πυλώνες μιας προηγμένης κοινωνίας. Τελειώνοντας ευχήθηκε στους πολίτες του Λασιθίου αλλά και σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους.
Κώστας ΦραγκάκηςΜοίρασαν λαμπάδες σε διερχόμενους οδηγούς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Related Posts

Take a look at these posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>