Συμμετοχή στην εορτασμό της ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

by Κώστας Φραγκάκης No comments

Η εορτή των  Αγίων Πάντων (κινητή εορτή) έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Η θεσμοθέτηση του εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων έγινε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

Στον εορτασμό της ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Νικόλαο σήμερα 23  Ιουνίου 2019  ημέρα Κυριακή και ώρα 09.­­­30΄ παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου τιμώντας καθ αυτόν τον τρόπο όλους τους εν αποστρατεία Αστυνομικούς αλλά και τα μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που μεγάλος μέρος της είναι εν αποστρατεία Αστυνομικοί.

Στην άψογη διοργάνωση την οποία επιμελήθηκε η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου συμμετείχαν πέραν της ένωσής μας, εκπρόσωποι της φυσικής, πολιτικής ηγεσίας αλλά και μέλη των ενώσεως αποστράτων σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Λασιθίου.

 

 

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

 

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                   Γενειατάκης Αντώνιος

Κώστας ΦραγκάκηςΣυμμετοχή στην εορτασμό της ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>